dilluns, 6 d’octubre del 2008

Una tanda de fotus

Dolsa imatge de dues nenes menjant el mateix que ens vam atrevir a tastar nosaltre. Tenia una pinta xunga pero estava bo, pero no tant com els menjars del restaurant de nikko! Bo, bonic i barat! El paradis terrenal, sense dubte!

Aqui una curiositat. Tot i que molts cotxes son caixes de sabates gegants amb rodes, estil Suzuki wagon, aquest model tambe es molt comu. Com veieu es una marca rara que ha imitat o al menys o ha intentat, al Mini classic! El Fito es va fer unes rises en veurel. :P


Como no! La zoomer que nomes es ven al Japo! es el model 250cc.


Buaha!!!! aquest model es el pepino que em vull comprar en un futur. Al Japo la gent es 'tuneja' les maxiscooters rollo custom amb cromats i demes garrulades! son la bomba.

Al voltant dels temples, els jardins sassemblen a jardins botanics. Impressionants! No pararies de fer fotos. com diuen els japos: Sugooooi!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

jolin cris com t'enrrollas, ja veg que us ciudeu molt, a les horas ja no hem feu pati, seguiu axi i disfruteu de tot, quin es el rrecorregut que teniu previs per els proximen dies? adeu i peton per a tots dos.

Anònim ha dit...

HOLAAAAAAAA!

ualaaaa, les fotos estan mbé!!! i ja veig que esteu super bé!!

Doncs val a dir k la cris amb ulleres de veure és el millor!XD (K)
nois, seguiu explikant, k així em preocupare un xic menys! :P

Doncs el puuuuuf akell te un nom u na mica mmm....rarot, no?XD fijo k els japos flipen amb la nostra RENFE!!!! no se si veieu Herois, xo hi ha un capitol en k Hiro diu k para el temps pk el tren arriva 1minut tard...XD vaig riure moltissim, ara keda patentat k son els amos... :P


molts petons nois!!!!!

paola*