dilluns, 6 d’octubre del 2008

Ah, dissabte Ueno!!!!

Quin despiste, no men recorava!! Uenoooo! (es el nom del lloc on vam anar!)

Qu@e dir de Ueno? Es tracta dun barri modernitzt, amb una gran autopista que el travessa, i carrers amb mil botigues, a destacar la famosa botiga de Zoomers! (la meva motu que esta soleta al garatge de molins!) i quina ilusio!! Tot eren peces per la meva motu, i n@hi havien unes quantes pel carrer amb mil complements! Hi tornarem ;)

Despres, vam anar a una especie de mercadillu, pero res semblant a Molins! Tot ple de botigues, amuntegades deixant un passadis al mig, i venent articles de tota mena!Te, carn, peix cru i fresc, roba, complements, menja, fruites... El Fito i jo ens vam firar, jo comporantme una gorra molt xula i el Feetz menjant un temtempie molt estrany! Va ser molt valent al probaruuu! Despres daqui poca cosa mes vam poder veure, pero crec que va ser suficient!! molta informacio en poc temps!

Segona tanda de fotus



Em de comentar q degut a que la Fito-camara guarda les fotus en un format mes 'pro' nomes les fetes en automatic es poden penjar al blog. Aixi que a partir dara canviarem el format pq les millors no les hem pogut penjar!
Aqui estavem menjant a Kita-Kamakura. Soba amb tempura! ke bo! :P
Per que veieu lo be que ens alimentem i lo guapos que estem! En aquest cas, la Cris a un temple de Kita-KamakuraMes vegetacio de la zona, hi ha molts tipus de molsa ja que es un clima molt humit i plou moltissim (pero no es agobiant com a Noruega o a Anglaterra mateix! per sort...

I aquest es el magnific jardi japones que per a nosaltres ha estat de moment, la millor experiencia del viatge. Estil tradicional en estat pur.

Daqui poc, mes fotus!

Nikko, una experiencia per mai oblidar

Doncs si, som dilluns i... avui no hem tingut el valor de llevarnos tan aviat com ahir, malrgart posarnos el despertador! Pero hem recuperat forces i rapidament hem anat cap a Nikko!! Ah! cal comentar que tota aquesta nit de diumenge\dilluns ha estat plovent sense parar!! Part del mati que anavem amb tren tambe pero per sort ha parat!

Aquest cop hem agafat un tren diferent!!! Hem agafat un dels prestigiosos trens bala, lanomenat Shinkansen! Puuuf quina comoditat, rapidesa i puntualitat! Si senyor, a aqui quan els cartells posen que un trens sortira a les 11, dit i fet, qui arribi a les 11 i 1 minut ja no te res a fer!!! Aixo si que es un bon servei i no Renfe senyors!

Doncs un cop a Nikko, que ja deurien ser les 2 del mig dia, hem anat pujant cap al centre turistic, veient un munt de botiguetes amb objectes tipics per a turistes, pero no tonteries sino peces de fusta, pintures de dracs, bols de fusta, amulets religiosos i japonesos diversos... Aqui la gent es notava que estava mes acostumada als guirirs!!

Un cop a la part mes turistica, pero per sort mab poquissima gent, primer hem passat pel voltant d-n pont que per sota i passava un riu amb bastant caudal que feia una imatge molt pinturesca i un so relaxant total!

Despres hem anat pujant unes escaletes envoltats per una infinitat d^arbres altissims i amb les fulles tipiques de la tardor, una imatge encantadora! Tambe en aquest recinte hi havien uns quants temples mes... pero lo millor de tot i on hem pagat per entrar ha estat a un jardi tipic japones. Mare meva, quin jardi tan bonic!!! L^inspiracio sortia de totes bandes, el bon gust per crear un paissatge hi estava present com en cap altre lloc, larmonia impresionava als ulls i als sentits, meravellosissim!! No en voliem marxar mai, i cada indret era per fer/li mil fotografies i videos, malgrat que lo millor es estar i sentir la tranquilitat i pau del moment... camins fets amb pedres grans, humitejades per la plujam arbres amb mil tonalitats i formes, ocells, llacs amb peixos enormes, una casa preciosa, fonts d^aigua que deixaven caura laigua tot fent un so delicat. Mmm... quantes sensacions en tan poc temps!!

Al final, malgrat anar en contra de la nostra voluntat, hem hagut de marxar ja cap a dinar que ens moriem de gana! Ja eren les 4 i mitja...puuuff! Trobariem algo obert? Doncs mirant un altre restaurant proposat per la guia, hem pogut dinar en un lloc molt original!!

Per fora tot eren cartells amb textos amb espanyols, molt gracios, i un cop a dins ens trobem amb un petit restaurant (no us imagineu un espanyol) amb les parets i inclos el sostre plens de notes, bitllets, fotografies, targes tot aixo signat per tota la gent que hi havia passat!!! I nosaltres no hem sigut menys!!! ^^

PEro a banda de loriginalitat del lloc, lo millor ha estat el bon menja que hi servien!! Mmmm... lo millor que hem menjat fins ara! Aquest cop hem probat la Naruto Ramen, una sopa amb fideus diferents als de diumenge, unes broxetes de pollastre a lestil japones anomenades Toriyakes, i una altres fideus fregits amb arros anomenats Yaki_soba! Bonisssiim, tot aixo acompanyat de te gratuit! (per cert, l^aigua a aqui es veu directament de laixeta!! jejeje, aixi que aixo ens estalbiem !

Al sortir del restaurant de cop ja era fosc! (perque a aqui a japo, es fa de nit a les 5!! Daqui els cartells de neons lluminosos de les grans ciutats!)

I caminant cap a lestacio, ens hem aturat a una papareria japonesa, on ens hem endut la sorpresa de trobari pinzells japonesos!!! Uooooo!! Doncs ens hem motivat i els dos ens hem comprat un parell cadascun, mes un pot de tinta!


I ara, ja estem al barri de lalberg!!!! Iuuujuuuuuuu mooolt i moolt cansats!


B:e familia moltes gracies per seguirnos!! Com podeu anar veient pels comentaris no cal estar gaire preocupats, es un pais molt segur on la gent realment es encantadora!! Realment, si no ho vius no tu pots creure, tenint com a referent Espanya! xD


Molts petons i una forta abrassada!!!

Japo un pais de contrastos

Diumenge no us vam poder escriure al lloc on teniem pensat anar a conectarnus, al cafe dinternet del barri on estem dormin aquests dies, pero avui no hem volgut fallar, i aqui estem!!

Be, us explicarem que vam fer ahir! Ens vam aixecar ben aviat per poder agafar diversos trens que ens portarien cap al poble de Kita Kamakura, un poble molt pinturesc i molt diferent a tot lo que hem estat veient aquests primers dies per Tokyo: naturalesa, cases petites amb l`estil classic del japo, i una tranquilitat exquisita!! De moment no ens estrem troban gaires aglomeracions als llocs turistics, excepte a la gran ciutat que es inevitable!

Doncs be, al baixar a la estacio del poble, petita i eustera, pero molt acollidora, vam dirigirnos cap a un recinte on a mida que passejaves anaves topante amb diferents classes de temples: uns m:es grans, daltres mes petits... pero cadascun d-ells amb una bellesa inigualable! Son temples molt ben conservats i plens de tranquilitat, a mes es troben envoltats per un conjunt molt vucolic, amb plantes molt diverses ( que mai haviem vist per Espanya) i una vegetacio verda i molt ben cuidada, amb petits llacs al costat d^alguns dels temples mes representatius. Tamb:e ens va cridar molt l^atencio un petit cementiri a l^estil japones, res a veure amb lo que estem acostumats!! Les lapides son com petits monolits, envoltats de pedres i figures amb un significat religios daqui, creant parceletes petites per a cada difunt, amb uns pals al darrere que tenen escrits japonesos que deuen ser desitjos dels familiars pels seus difunts. Doncs imagineuvos aixo envoltat no de cases, sino de boscos ben profunds i frondosos, amb bambus i arbres gegants i centenaris!! Preciooos!! I tot aix@o amb un silenci absolut, ja que cal remarcar que Japo es un pais on les persones son molt respectuoses i molt discretes, cosa que s^agraeix!
Tanta bellesa ens va portar a fer dibuixos i milers de fotografies, fet que va fer que sense donar\nos compte fossin ja les 3 de la tarda. Buscant, buscant morts de gana, vam trobar un restaurant que ens recomanava la guia, i va ser un lloc molt macu!! Tipic Japones, on vam poder disfrutar de lautentic Udon! una sopa amb verduretes i uns fideus llargs, prims i bonissims!! Acompanyat d^una tempura exquisita que ens guardava grans sorpreses sota l^arrebossat!

Amb l^estomac ple, vam anar pitant cap a un altre conjunt de temples, abans que sens fes tard. I tamb]e vam poder disfrutar moltissim, pero lo millor de tot va ser un temple on sestava celebrant una cerimonia en directe! En vam poder grabar un trossset nomes, perque just sem va acabar la bateria! Es seguia un ritual, seguit majoritariament per dones grans vestides amb els tipics tratges anomenats kimonos, les quals, duien una serie d^artilugis per a duu a terme la cerimonia. A mida que cantaven unes cansons tocaben unes campanetes acompassadament creant una melodia molt dolsa i cerimoniosa! Despres, amb una ma agafaven un amulet de boletes de fusta, mentre anaven cantant i escoltant pregaries. Molt emotiu!

Al voltant daquest temple, hi havia un llac amb unes mini muntanyetes verdissimes i ben cuidades que aconseguien una harmonia inigualable! Quan ja haviem acabat el recorregut, i gracies a la amabilitat de la gent japonesa, vam aconseguir trobar un cami encantador i fantastic.
S^endinsava cap a la profunditat dels boscos que veiem des dels temples, i oferien paratges increhible. Gracies a la humitat que hi fa, hi ha molsa i verdo per tot arreu. A mes aquest dia havia plovisquejat una miqueta i els verds es veien molt intenssos.

El cami es composava al principi per unes escales molt llargues que anaven pujant, semblaven interminables!! Pero realment valia la pena pujarles, seguiem trobant imatges religioses, i temples mes senzills pero molt bunics, on vam poder sentir com sonava un Kodo! ( es com una timbal, pero que sona molt agut) al Fito se li va posar la pell de gallina!!!
Vam seguir endavant i ja tot eren camins, moolt frondosos com ja he dit i molt verds! On ens vam arribar a trobar de tot! Esquirolets saltant per les branques, corbs, serps i aranyes gegants i de tota mena!!! Realment una excursio que no teniem en ment pero que ens va agradar molt!

Ja quan s^acostava la foscor, per fi vam arribar al poble altre vegada, pero a una altra banda i ens vam topa amb un munt de cases petites pero que es veien de gent adinerada. I caminant una bona estona m:es vam arribar cap al centre, on hi havien encara mes temples!!! Puuuufff, aquest cop no budistes, sino, Sintoistes tambe molt grans i bonics! Ah!! vam poder veure a dos nuvis!! Molt originals els vestits!

I aqui lexcursioneta!! Un cop a lalberg, ja era tard per conectarnos i vam anar a dormir super cansats!!

Una abrassada!

Una tanda de fotus

Dolsa imatge de dues nenes menjant el mateix que ens vam atrevir a tastar nosaltre. Tenia una pinta xunga pero estava bo, pero no tant com els menjars del restaurant de nikko! Bo, bonic i barat! El paradis terrenal, sense dubte!

Aqui una curiositat. Tot i que molts cotxes son caixes de sabates gegants amb rodes, estil Suzuki wagon, aquest model tambe es molt comu. Com veieu es una marca rara que ha imitat o al menys o ha intentat, al Mini classic! El Fito es va fer unes rises en veurel. :P


Como no! La zoomer que nomes es ven al Japo! es el model 250cc.


Buaha!!!! aquest model es el pepino que em vull comprar en un futur. Al Japo la gent es 'tuneja' les maxiscooters rollo custom amb cromats i demes garrulades! son la bomba.

Al voltant dels temples, els jardins sassemblen a jardins botanics. Impressionants! No pararies de fer fotos. com diuen els japos: Sugooooi!