dilluns, 10 de novembre del 2008

El comiat a l'aeroport de Narita





Aquestes fotos ens les han eviat els nostres amics de Tokyo, que tan ens han ajudat e aquest viatge!

Thank you for all Sato's family!

Ja s'ha acabat aquesta aventura a Japó

Doncs si estimadissims seguidors d'aquest humil blog, com dirien els japonesos: " ているだけ" ( s'ha acabat).

Per mi, Cristina, aquest viatge a significat moltíssim i m'ha fet créixer en tots els aspectes! Mai m'hauria pensat abans d'anar-hi, que em posaria a plorar com vaig plorar a l'aeroport de Narita! Quina pena em va entrar quan van desaparèixer dels meus ulls els nostres estimats amics de Kokubunji! Quina pena em va entrar en adonar-me'n que aquell país tan meravellós no el tornaria a veure fins d’aquí molt temps, i que inevitablement ja s'havien acabat aquells dies de despertar-nos amb la llum del dia i anar a per totes, sense tenir re programat!

Ufff... és un país tan diferent a tots els demés, la felicitat està en cada racó i RES pot anar-te malament, RE! Amb viatges com aquests et treus una vena dels ulls que no et deixava veure més enllà de la realitat del teu dia a dia, i aquesta sort només la tenen aquells que trenquen fronteres i volen conèixer altres realitats des de primera mà.
Nosaltres hem optat per aconseguir-ho per mitjà del Coucgh Surfing i obrint els nostres cors a la gent que anàvem trobant de qui, per sort, també ne'm rebut una bona resposta!
Molt preciosa la gent japonesa, com va dir el nostre amic Keiichiro no es que haguem tingut sort, és que és la pura realitat japonesa! Cosa que et deixa bocabadada...

Em sap greu escriure sense el meu Fito al meu costat però és que ara son les 9 del mati i no tinc re de son, sinó que tinc ganes de fer un munt de coses! Sobretot d'agrair-lis als nostres amics japonesos el que han fet per nosaltres i demostrar-lis des d'aqui el nostre agraïment!

Quan viatges, et renoves i això va molt bé! Ho recomano a tota aquella persona que n'estigui fart del dia a dia que porta i vulgui créixer, i no submergir-se amb la rutinària vida en que estem destinats en aquesta classe de món en el que vivim! Aquells que s'ho puguin permetre que s'agafin una motxilla amb quatre coses i a volar! Que a l'altre banda ens espera un món meravellós d'on en podem trobar meravellosos tresors, que només la bondat i la predisposició en trencar fronteres pot trobar.

Apa gent! Dir-vos als amics i familiars:
Que ens ha encantat tenir el vostre recolzament en tots els dies que em passat tan lluny, que sempre ens han donat forces i alegria per seguir el nostre dia a dia.

To the japanese people:
Tell them thanks for all the moments shared, all the smiles received, all the shared rides, your humility and hospitality and for having such a big heart!

You know now, here in Spain you will have two friends and two houses in Barcelona!



Cris and Feetz