dimarts, 7 d’octubre del 2008

Osaka I


Aqui les noies van molt mes 'fashions' que a Toquio, sino fixeuvos amb els modelets! jajaja
A la foto de sota, una vista general de un carrer de Nipponbashi (El barri de la electronica dOsaka)
Perque la Zoomer si que esta reconeguda al japo! ^^ Ni han moltessss!! I aqui mama, estic amb la meva moto, que sense avisarte le passat a buscar per Molins! jejeje


Aspecte general del restaurant. El colega dels tirants es el que molt amablement ens ha fet passar una bona estona mentre degustavem la bona cuina!






La petita habitacio del hotel en el que ens allotgem aquesta nit i la de dema. Fotografiada amb el meu nou Tamron gran angular Asferic! de segona ma (mola mazo! :P)

De Tokyo a Osaka

Malgrat que no ens agradi, avui ha estat el moment de marxar de la capital cap a larea de Kansai. De bon mati hem agafat el tren per acabar de fer unes ultimes compres que ens aniran molt be per lo que ens queda de viatge! al mig dia hem agafat el Shinkansen, aquest cop cap a Osaka i en 3 hores ja hi hem arribat amb molta puntualitat.

Un cop a lestacio hem menjat unes pastetes pijetes que feien molt bona pinta (com gairebe tot lo del japo ^^) i amb les energies reposades hem anat en busca de lhotel reservat, anomenat Toyo.

Ens hem endut una sorpresa desagradable nomes sortir de lestacio, ja que a laltre banda de lacarretera hi havia un barri amb gent sense sostre no molt agradable. Tot i aixo hem anat en busca de lhotel amb valentia!
I...lhem trobat entre un carrero molt suspitos...pero de moment no ens ha assaltat cap ninja :p jejeje

Lhotel no pot presumir de un nivell molt alt,pero venint don veniem ens ha sapigut a gloria! Tota una habitacio amb tv, dos futons, nevera, aiguera... per nosaltres! I no un mini passadis amb dues lliteres i una llum U_U Pero malgrat que sigui millor, no ens hi hem volgut estar massa i hem anat rapidament en busca de lautentic Osaka!

I.. realment ens esperava algo mes que aquest barri tenebros! altre vegada ens hem envoltat dedificis gegants, molta gent amunt i avall amb bicicleta, cotxes i molta mes contaminacio que a Tokyo. Un cop rastrejat el barri de Nipponbashi ens ha vingut la gana i hem estat investigant per diversos carrerons estrets amb llums per totes bandes, fins trobar una porteta de fusta iluminada lleugerament pel tipic fanalet japones, que ens ha cridat latencio... i... sorpresa altra vegada! Pero aquest cop molt positiva, realment ni en un sorteig ens hagues tocat una ganga aixi!

Per comensar nomes entrar, et demanen quantes persones sereu i tu amb els dits ho jhas dindicar, nosaltres no hem reaccionat molt profesionalment pero ens han fet passa de seguida, abans pero, haventnos tret les sabates i deixantles en uns mobles adients! Seguidament ens hem assegut al costat daltre gent, de cara a la xef! I de sobte, ens hem donat compte que la carta era integrament en japones, i ens deuen haver vist la cara de "comoool???" i rapidament l^home de negocis japones del costat ens ha donat un cop de ma. Aquest ha resultat ser el tipic japo que senborratxa a la minima i tot vermell el pobre ens ha estat parlant i aconsellant de quins plats podiem triar. Hem fet cas dels consells i entre daltres ens han servit: Sashimi (Peix fresc cru), Mandonguilles de nosesaveque xD pero boniiissimes, unes brotxetes de pollastre amb ceba tendre tb molt bones, calamar amb una salsa que tampoc em sapigut que era i per acabar triangles darros passats per la planxa amb salsa de soja i una truita extranya enrrotllada a lestil japones, tot aixo acompanyat de cervesa japonesa (similar a la espanyola) i soja tendre (com mongetes crues per anar picant). Amb tot una estansa entretinguda, ben acompanyats i molt entusiasmats per la bona cuina japonesa!!!!

Tot seguit, us penjarem el reportatge fotografic (ho sabem que noe stem hiperguapus pero es lo que hayyy!!!! rajones!!!!! :) )


Un peto per a tots els que escribiu!! Ho agraim moltissim!