dissabte, 13 de setembre del 2008

Dormir "gratis" al Japó és possible amb CouchSurfing.

Si encara no coneixeu la revolució del món del viatger, us presentem Couchsurfing.com!

Couchsurfing
es una web dedicada a fer contactes arreu del món per tal d'oferir aquell sofà-llit que tots tenim a casa lliure, per tal d'acollir a algun viatger de baix pressupost com nosaltres, els joves. Tot i el disseny 'desfassat' que presenta la web és molt interessant ja que et pots fer una fitxa personal en uns minuts i ja pots començar a fer contactes al país que has de viatjar.

Al Japó, en concret, sobretot trobem estrangers que viuen temporalment allà en busca d'altres estrangers però també hi ha Japonesos/ses disposats a acollir-nos.
En el nostre cas em fet quatre contactes i tenim aparaulades unes 15 nits! i es clar, de franc!


A part del benefici econòmic que això suposa, em de valorar la facilitat amb la que t'introdueixes de ple en la cultura del país visitat.
Nosaltres estem ben contents d'haver trobat a aquesta gent tant amable i a partir d'ara nosaltres farem el mateix amb la gent que vulgui venir aquí!


Aquest és el plànol dels couchsurfers arreu del món. Segons la seva web, s'han registrat 736355 experiències positives (un 99.784% del total). No està malament! Aviam si a nosaltres també ens surten bé els plans.