divendres, 10 d’octubre del 2008

Kyoto I

La modesta foto que vaig poder fer jo (fito) amb la meva camera!


Per els amants dels classics:

Unes dartistiques:



Com comentavem abans, les fasanes i els interiors de les cases classiques son exisits.



Ahir a la nit el lloc on vam sopar va estar esplendit, per 700¥ (uns 5 o 5.5euros) vam sopar de maravella en aquest petit i acollidor restaurant de soba! (el fideu japones)



Fins aviat amics!!

Kyoto II

Avui hem menjat ramen al curry i soba.

Metafoto de la cris i larbre que no en sabem el nom pero que ens encanten les seves fulles (mes ara a la tardor). Impressionant barri de cases antigues on casi totes les cases eren de fusta i es conservaven forsa be.

Els nens, a totes edats, porten algun tipus duniforme, daquest tipus estil classic ja nem vist uns quants!

Ens anem trobant tot tipus danimals per tot arreu:
Si feu click a la fotu veureu com el peix esta agonitzant en els seus ultims moments de vida! jejeje :P

A un parc de kyoto un grupet davis fotografs estaven fent un reportatge de com els ocells vevien dnua font. La veritat es que nosaltres amb els nostres objectius, com podreu imaginar no hem pogut aconseguir fer fotos des de tant lluny!

Passejant amb les bicicletes que per primer dia hem llogat hem trobat aquest temple on al costat hi havia una escola. Els nens que veieu estaven assajant una especie de ball o ritual on els profes (que sembleven monitors) acompanyaven amb uns tambors i els nens amb una especie de tambors amb forma de pandereta anaven marcant el compas. Ara entenem per que son tant educats els japos, els disciplinen molt estrictament des de ben petits. aquest nanos tindrien de 4 a 7 anys i quan veieu el video alucinareu! de moment:

Detall dun dels edificis del canto del temple.


Una mica de color per al blog! aixo son floretes que hi havia al canto del temple. Com podeu veure no nomes cuiden els edificis religiosos sino que els seus voltants cobren molta importancia.


Aquest mateix mati em pogut veure passar una Geisha o aprenent de Gueisha just al canto nostre, llastima que al fer-ho rapid no hem pogut fer be la foto i ha quedat cremada! al menys la posem per que veieu que existeixen!! jejeje



Curiosa fasana dun edifici (tot el que hem trobat avui ha estat de pura casualitat, donant voltes amb les bicis)

Ja estem a Kyoto

Doncs si, la visita esperada a la segona ciutat mes important ja ha arribat!

Estem encantadissims amb aquest lloc, es bastant diferent a Tokyo per nosaltres, de moment no hem topat amb cap lloc on tavassallin amb centres comercials amb milers de cartells lluminosos, musiques estridents i gent que va per tot arreu, i aixo es fantastic, vas molt mes tranquil!

Tan tranquils que hem decidit alquilar una bici i apa!! A donar voltes i voltes. Realment a aqui es el millor, ja que no hi ha ni una sola pujada i vas molt rapid a tot arreu, cansante molt menys.

Lalberg on ens hem instalat, weno mes aviat una casa particular, te habitacions per dormir (unes per nois, laltre per noies) i el bany, cuina i menjador son comunitaris. Es com si estiguessis en una gran familia, si esta be! PEro lo millor de tot daquest alberg es la sorpresa que ens hi esperava!!!! Ens hem trobat a una ex companya de la Massana!!! Una noia basca, que es diu Nerea, que ja porta 6 mesos fora de casa viatjant per diversos paisos! I ara fara 4 dies que esta a Japo! Toma ya, quines coincidencies te la vida ( ella encara alucina!!).

Algunes altres coses a destacar del dia, es que aprop don dormim vam trobar un mini restaurant, de lestil daki, on feien udon i soba bonissima i a bon preu!! Una altra cosa bona que tenim aprop es un inmens parc amb mil camins, molta vegetacio, i molts espais per a que la gent faci esports, sentretinguin i contemplin la natura! Aixo esta molt be! (de parcs no en vam veure ni un a Tokyo)

I que mes explicar dinteressant? Doncs que aquest mati, sense buscar una ruta hem trobat grans indrets i entre ells hem pogut assistir a un ball de nens petits molt curios, que lhem grabat i fotografiat! Lo mes sorprenent de tot es que lescola daquests nens es just al costat dun temple molt macu! Ens ha semblat meravellos.

I per ultim... dir que mengem molt be, dormim del tiron (aquesta nit potc he tingut una micona de fred...) i que no anem pas gaire cansats! Ho portem be de moment. Weno el Fito li fa mal un peu... la part del tormell, pero amb la bici no hi ha cap problema!


Weno familia i amics, realment es un viatge super interessant i lestem aprofitant al maxim!


Una barasadaaaaa i un fort petonet!