dimarts, 14 d’octubre del 2008

Ja estem a la tradicional i famosa ciutat de Nara

Doncs si, ahir dia 13 em vaig aixecar ben aviat, malgrat gairebe no poder dormir per culpa de la dona que va dormir al meu costat. Va ser impressionant, pero en arribar al llit estava desperta i em va dir "good night" tot simpatica... pero al cap de 3 minuts sentu: AGRRRRUUUU, Agrrruuuu! (no se quina onomatopeia te el so dalgu roncant...) pero roncava com un os!!! jajaja Vaig improvitzarme uns taps de paper de water, pero no ho probeu a les vostres cases...no funciona!! xD

En fi, despres danara a despertar al Fito, que no hi havia manera que es despertes, quin dormilon esta fet...vam agafar les motxilles, despres de 3 dies, i puuf.. no sabem com, pero cada dia pesen mes! Tot i que, aquest cop sens va fer menys feixuc portarles, perque vam arribar ben rapid a Nara, despres dagafar dos trens que no ens van portar cap problema.
Un cop a Nara, haviem de trobar la casa de la Mayumi, perque ens teniem que desfer de les motxilles. Finalment, el Fito va saber localitzar la casa\restaurant! ( no se que faria sense ell! :P).

Pero per mala sort per mi, no vaig poder veure a la Mayumi, nomes hi va poder parlar el Fito, perque com he dit, te una casa/restaurant on de dia hi treballa i ofereix dinars i tambe algo per pendre, i en el moment en que vam arribar estava ocupada. Aixi que vam haver de deixar les nostres coses a la casa del costat, on un amic seu ens va oferir un armari per deixaru fins a la tarda, quan la Mayumi ens podia rebre.

Per cert, a destacar el meravellos dia que feia! Un solaano!! Perfecte per passejar i no parar de veure coses! Aixi que vam mirarnos un moment la guia i vam seguir totes les recomenacions. Primer vam passa per un carrer ple de botiguetes, despres vam arribar a un llac on hi vam poder veure les nombroses i gegants tortugues que estaven totes amontegades sobre unes roques, com si estiguessin prenent el sol! ens van fer molta gracia. Despres, pujant unes escales vam arribar a un pagoda de 5 pisos, molt maca! En Fito nesta penjant alguna foto! Tot seguit, ens vam trobar amb un parc inmens, on ens va venir de gust fer una parada. El Fito va aprofitar per dormir sobre la meua falda, i mentres, jo mirava la gent que hi havia al parc: ple de families, nens amunt i aball... I relaxantme! Ens va anar molt be per despres seguir veient coses. A continuacio, vam arribar al famos parc on hi han milers de cervols en llibertat! ejejeje, em pensava que no seria per tant, que en trobariem 4 o 5...pero nesta ple! I lo millor es que son molt pacifics i es deixen acariciar! En aquest parc vam flipar, per lo bonic que era, i pel llac inmens que hi havia al mig, on podies anar en barqueta (po era molt car!) Tambe hi passava un riu, al voltant dunes pedres grans i brillants. En acabar ja eren les 4 i vam anar a dinar Yaki-Soba! i quan ja van ser les 6 a veure la Mayumi, que teoricament acabava de treballa.

A la casa de la Mayumi, vam coenixer una aprella mes que eren Australiants i una noia Francesa. (aqui estem trobant/nos amb un munt de gent que viatja sola! quina mania) i be, van oferirnos sopar junts, pero el Fito estava informat, i per sopa haviem de pagar 2000yens! cosa intolerable per nosaltres! Aixi que vam estar en un segon pla, mentres ells sopaven, i vam estar llegint! Una de les amigues de la Mayumi, que estava a alla, ens va ensenyar jocs tradicionals del japo perque ens entretinguessim! jeje Entre aquests jocs esta el yo-yo, que a aqui es de fusta, i unes voles de malabars dun estil diferent al de Europa, que ja haviem pogut veure a casa del Keichiro.

Despres del sopa, ens van dir danar a fer una volteta, i vam anar tots a caminar i fer fotos de lo que haviem vist pel mati! Va estar be, pero res de laltre mon, a banda els dos anavem una mica cansats i en arribar altre cop a casa de la Mayumi van nar directes a dormir!


Avui, ja dia 14!!

Per fi!!!! Ho hem aconseguit! Hem dormit fins les 10 i mitja! Semblava mentida, pero si! Hem dormit molt tranquils a aqui a casa la Mayumi, tan, que ens ha hagut de despertar la propia Mayumi... quina vergonya!

Aixo si, un cop desperts, com ella treballa hem hagut de sortir de la casa... i lo dulent davui es... que plou. Doncs si, jo ja ho veia a venir... despres dun dia tan bonic com el dahir algo tenir que venir no tan bo... aixi que ens ha aixafat na micona els plans, pero no pas el nostre anim dinvestigar i voler saber mes daqui! aixi que pel mati ens hem dedicat a pulular per els carrers comercials, que tenen com a minim un sostre que ens aixupluga de la pluja.


Despres hem decidit probar lo dels banys publics... pero quina desepcio. Son usn banys, on separen nois de noies, pero lusen mes aviat gent gran... i no son gaire mdoerns. Des de la porta gairebe veig a un avi despullat! PErque es veia al fons la zona de dutxes i es comuna, vull dirm es dutxen tots en un mateix espai... fet que a mi era lo unic que em preocupava i... els dos ens hem tirat enrrere. Abans, anem a un Onsen que es mes bonic i et pots relaxar i dutxarte per una mica mes de diners. A veure si la Mayumi ens ajuda a trobarnen un!

Pe ultim, caminant pels carrers estrets daquesta ciutat, allunyats de la zona centrica, hem trobat una petita fabrica de tatamis, on un home es dedica a prepararlos per a la seva venda. Ha estat una experiencia molt agradable, ja que lhome ha estat molt amable i ens ha deixat veure com treballava! A mes, ens ha donat una mostra del material principal del tatami, que lolores i et transporta directament a japo, ja us lensenyarem quan tornem :)

Ara estem en un cafe-internet que es troba en un Hotel. Des daqui estem sentint converses entre japonesos...i fan molta gracia!!! Per avui es tot!

Nara I & II

Be, ja portem dos dies a Nara i aqui teniu alguna mostra (ahir estavem molt cansats i poques fotos vam fer i avui sa posat a ploure!) alla va:

Unes de temples, jardins y demes:



Al parc de Nara hi ha cervols com aquest per tot arreu en llibertat! els pots tocar i tot, ja voreu els videos!! :P


Fantastica experiencia el contemplar en directe el metode de fabricacio dels famosos tatami!!!
Aquest bon home, seguint la tradicio dels seus compatriotes, ha sigut molt amable en deixarnos fer fotos i algun video! jejeje tambe ens ha regalat una mostra de la palla aquesta que fan servir per la superficie del tatami i que dona la tant caracteristica olor a aquest.

Fanalets i mes fanalets, nesta ple!!



Pagoda by night. Inclosa lluna plena jejeje!

Pagoda by day.

La Cris enfadada jajajjaja!


Aquesta no es la Cris en metamorfosi! tranquils... daquestes aranyes nesta ple als parcs. Medeixen uns 5 o 6 cm! kin yuyu...

Unes extra de Kyoto. La primera va ser espontania, la moto que porta el japo en questio es una APE, molt popular entre els freaks de motos aqui al Japo. La segona, del nostre ultim sopar abans danar cap a Nara (vam tornar a repetir al nostre restaurant de soba preferit) esta bonissim!!


That's all folks!!

arreveure!