dissabte, 4 d’octubre del 2008

Avui Shibuya

Avui hem marxat de la casa del Keichiro i ara estem escribint des de lhostal, on hem de pagar 100yens x pofer parlar am vosaltres, aixi que nem per feina!

Els dies es fan cansats i no dormim lo suficient...pero lo millor es que els sabem aprofitar. Avui hem passat el dia visitant els voltants de l-alberg i despres hem agafat el tren, como no, per visitar Ueno i Shibuya. A Ueno hem visitat la famosa botiga de Zoomer que des de Bcn vam estar mirant, ens ha fascinat molt, a mes el carrer estava ple de botigues de motos!! El Fito l-ha disfrutat!


Despres hem estat a uns encants que no son re semblants als de Catalunya, es tracta de carrers plens,plens,plenissims de gent i de mil paredetes de coses ben diverses, gorros,roba,peix, te, menja rapid... Jo me comprat un gorro i el fito ha probat un tentempie molt estrany!! Hem fet moltes fotos i videos!

Despres el glamuros barri de Shibuya, amb els cartells mes grans i lluimosos que et puguis imaginar, i amb centenars de japos amunt i aball comprant a un ritme de vertigen. A alla hem vist els 5 famosos passos de cebra que creen una circulacio brutal de gent, que van a totes direccions en el moment en que es posa verd!! Nosaltres per fi ho hem pogut viure en la nostra pell

Lo mes segur es que dema no poguem escriure.. pero no us preocupeu que de noticies sempre en tindreu!

Dema toca Kamakura, una ciutat de costa!!! A veure que tal es!!!

Una abrasada a tots!