diumenge, 12 d’octubre del 2008

Kyoto III

Val a dir que es cert que no posem gaires fotos nostres, pero des de quan un fotograf surt a les seves fotos? aixo si, als videos es el Fito el que sempre esta per alla pululant.
Alla va una tanda de bones fotos per obrir els sentits, si mes no, el de la vista:

Primer, unes de motos rares:



La Cris observant una fulla (esta que no caga amb les fulles vermelles jejeje)


Noies vestides amb el kimono tradicional:


Unes de la flora del voltant del temple budista que hem visitat avui:




Jardi de roques, emblema clau en el budisme zen!

Els interiors daquest temple:

La 'Flor de Loto' (ni idea com es diu en catala!) :P Tambe nu simbol per als budistes

Imatge dun buda de pedra:

El famos cami de torii al temple sintoista dahir:

fixeu-vos com es filtrava la llum a traves dels espais entre porta i porta! magnific...
I aquesta es la nostra futura casa, ja hem donat paga i senyal jajajjaja


Estris per a la cerimonia del te:


Com els hi agrada a aquesta gent de posar desitjos als seus deus! nesta ple!



Miles de figuretes Origami dofrena als deus... una santa matada!




I una de divertida per acabar! les arxiconegudes i originals ZAMBURGUESAS de humor amarillo!! jajajaja pero aquestes per sort per la Cris no senfonsaven!


Be aixo es tot per avui, esperem que us agradin les fotos, ah! i no penso posar fotos meves!! (Fito) jajjajajaja adeuuu siauuuu fins aviat!!!!!!!

Mes Kyoto






Kyoto:

La ciutat amaga racons preciosos que no sescapen dels nostres ulls! No fa falta pas cap guia, doncs al girar la cantonada et trobes qualsevol indret, flor, persona, automobil... que et crida latencio i guarda algo que fins ara mai havies apreciat! Aqui realment, lo important son els detalls que hi han per tot arreu i que fan tan especial aquesta ciutat.

Poder anar amb bicicleta facilita anar amunt i aball a una velocitat exquisita per el temps que tenim, i a la vegada no perdres re del paissatge.

Avui (dia 12) ha tocat fer na micona de guiris, i hem volgut visita la part nord de Kyoto on hi ha un temple molt important, que es troba envoltat daigua, el qual no hem visitat perque al ser Diumenge hi ha molta gent i no lhaguessim disfrutat, pero ho visitarem sens falta entre setmana! Lo que si que hem anat a veure, malgrat tmb estar ple de gent es un tenple que guarda un pati "zen" precios, pero un cop mes, repeteixu que lo millor daquests temples es on es troben, enmig de boscos frondosos amb una vegetacio espectacular. En aquest recinte hem pogut contemplar per primer cop a aqui al Japo la Flor de lOto! Maquisssimaaa! Nem vist de color rosa i groga ^^ Alguna foto penjarem perque nobserveu la bellesa!

Despres daquesta visita lo demes es pot resumir en anar per carrerons de Kyoto amb la bici improvitzant el cami! Fins arribar a lalberg sense saber com.

Ah, a destacar dahir(dia 11) la super excurssio que vam fer cap al Sud de Kyoto per poder veure el Cami de Torii, que es caracteritza per llargs passadissos creats per unes portes sintuistes posades una rere una altra! Es preciosa la sensacio que si te a dins! I els jocs de llums tmb son molt especials. Pero a banda daixo, lo que ens va sorprendre daquest indret, on a banda dels Toriis tambe hi han temples, botiguetes on venen suvenirs, menja tipic... Vam entrar en una casa oriental de 1700 anys dantiguitat on, gratuitament, vam poder viure en persona la famosa i importantissima "cerimonia del te" servits per dones de lestil Heisha, molt precios! I en el meu cas, vaig tenir sort perque em va tocar beurem el te amb un "vol" de 700 anys! Es a dir, el mes antic dels que hi han!!
Un cop vam acabar la cerimonai del te, vam poder entrar a una altra casa on vam poder veure tots els racons duna casa tipica japonesa, caminant sobre els tatamis, veient com la llum es filtrava a traves del paper darros de les finestres, les habitacions com sunien mitjansant lobertura de les portes correderes, i la gran sabiesa a lhora de fer les cases en una epoca tan remota! Ens va deixar alucinats i ens hi vam estar durant una bona estona.

Amb tot, vam agafar les bicis i vam arribar al centre de Kyoto cap alla les 4, on vam perdrens una bona estona pel centre comercial de la ciutat fent temps perque obrissin el nostre restaurant preferit del costat de lalberg on podernos atipar amb la soba tan bona que hi fan! I...dit i fet! Quin sopa\dinar mes bo ens vam fer! ^^

Ja a la nit, vam estar a lalberg amb la nostra companya Nerea i amb dos nois mes que hem tingut loportunitat de coneixer, un japones(Tomo) i un altre frances (Landry). tots quatre vam estar jugant fins la una parlant, fent jocs i sobretot rient moltissim! Avui pero, ens hem hagut de despedir dels dos noi i tambe de la Nerea! Aix... pero esperem que guardin un bon record de nosaltres!

Ah, dema dia 13: cap a Nara!! On esperem ser rebuts per la Mayumi ^^

Doncs aixo es tot!!!


( Esta vez he puesto fotos donde salgamos nosotros! Yo no es que tenga nada en contra, pero Fito quiere un blog profesional y no quiere que salguemos nosotros!! Pero se tendra que aguantar :P )