dissabte, 18 d’octubre del 2008

Avui una ruteta amb el tren de la bruixa!

Doncs si, avui hem agafat un tren a Sagano que era semblant a una locomotora de les antigues, pero de tan antiga semblava el tipic tren de la bruixa que esta als parcs datraccions! Anava a la mateixa velocitat i es ficava per tunels sense estar iluminats! A sobre al final del trajecte en una estacio morta hi havia com un bruixot que pujava a un vago, casualment al nostre, i comensava a dir coses a la gent en plan caxondeo! Pero nosaltres no enteniem re!! jejeje

Aquest tren tan divertit, seguia una ruta que anava paralela al curs dun riu molt caudelos i precios, per on hi baixaven barques amb tot de japonesos emocionats, que en quan veien que passava el nostre tren es posaven tots a la vegada a saludar, i ala, els del tren no eren menys! Quina gent mes graciosa! jeje.

Al finalitzar el trajecte, de poc mes de mitja hora, haviem de localitzar la ruta que en Hideki ens havia recomenat, per fer una excursio amb vistes molt boniques, pero no sabiem ben be on paravem i al final de preguntar i dirnos que la excursio que voliem fer durava al llarg de 8 hores, aixo ens ho deia un home gran...ejem!, doncs no sabem com aconseguim passar el riu i trobem el cami que ens havien dit, per fi! Amb tot ja sens havien fet les 2 i mitja, i temiem per les 7 hores que lhome ens havia dit sobre la durada de lexcursio. Aixi que amb un bon ritme, a caminar tot seguint el riu i envoltats de boscos amb arbres de troncs altissims i esbelts, i per altra banda de alts bambus! Camina que caminaras, ens anavem trobant gent i ens donava esperansa, ens somreien i aixo creiem que era bona senyal i que fent aquell cami no estavem tan bojos. PEro va arriba run punt en que no estavem molt segurs de si aquell cami era el correcte: ja no hi havia riu... i ens anavem desplassant cap a lesquerra de la muntanya, quan el punt cap on ens dirigiem quedava a laltra banda del riu, a la dreta. Pero... en el moment menys esperat veiem un home que sens acosta, tot corrent, i gracies a ell sabem que no haviem fet un cami en va! Estavem a 20minuts de lestacio que ens portaria de nou a Kyoto! I seee!!! ho haviem aconseguit!

Aixi que avui, el dia ha estat ben complert amb aquesta ruteta. Ja a la tarda hem tornat cap al pis den Hideki, on ens hem pogut pendre uan dutxa i despres retanr la roba! si senyor ^^
La mala noticia es que, ens pensavem que tindriem una nit mes per dormir a casa den Hideki pero no podra ser... ja que te nous visitants.

En fi, dema segurament deixarem les motxilles a unes taquilles a lestacio central de Kyoto i segurament dormirem a un Cafe-internet de Kyoto, que ja coneixem, que dormiri et surt baratissim! I com nomes volem descansar unes horetes, ja ens esta prou be, no us preocupeu.


Vinga familia, fins la propera, que potser no sera tan aviat com els ultimes actualitzacions, que us tenim mal acostumats :p

Una forta abrassada a tothom!


(Escribim amb faltes dortografia, ja que en el teclat japones no hi han: accens, C trencada, NY castellana, etc... Ok? Aixi que perdoneu les molesties!!)