divendres, 24 d’octubre del 2008

Rectificacio

Ahir vam actualitzar i vaig comentar que el Fito va perdre el JRP pero no vam explicar que al tornar el alberg el teniem alla! Una botiga de devant la parada del bus lhavia vist, lhavia recollit i portat a lalberg!

Ahem dormit de luxe i acabem de esmorsar 5 boles darros i 3 pastetes! aprofitar que era gratis. Per que despres digueu que no menjem...

Apa, fins aviat!

Japan Rail Week

Portem cuatre dies amunt i avall ja que tenim una setmana de Japan Rail Pass.
El dilluns vam anar a veure un temple budista dissenyat per Tadao Ando, dels millors arquitectes japonesos, (per no dir el millor). Despres dunes hores al tren local vam poder disfrutar del espectacle arquitectonic.


Tot seguit ens adresavem cap a Hiroshima, on vam dormir al Hiroshima Youth Hostel, sense luxes pero correcte .

Al dia seguent, el Fito va perdre el JRP!! vaya pollo!! Vam estar tot el dia buscantlo, denuncia a la policia i demes metodes pero al final ens vam donar per vensuts. Despres de visitar el Museu, Parc, monument dels nens i Cupula de la bomba atomica (aquesta ciutat viu del desastre com podeu veure) i de visitar el camp dels 'Carps', lequip local de beisbol (esport rei al Japo) vam anar a per un restaurant 'Yasui' (Barat) i despres de preguntar a alguns vilatants vam estar dubtant i ens vam decidir per un que tenia parrilla a la taula i era especialitzat en carn de vedella.



Aquella nit va estar molt divertida ja que vam coneixer al encarregat del restaurant, descompte de 500¥, regal dun gelat, vam coneixer 3 amigues seves i companyes de feina. En saber que haviem danar correns cap a lalberg perque eren les 10:40 i tancaven a les 11 :00, van trucar a una amiga, que com si de Batman es tractes, el seu Robin va apareixer en 30 segons al parking del restaurant gairebe xirriant roda!! jajajaja ens vam pujar 5 a un cotxe de 4 (un Honda petit i cuadrat pero actual) i amb el pedal a fons, nosaltres 2 i les 3 japos, entre rialles, vam arribar al moment al Alberg. Vam riure molt!

Al dia seguent, check-out i cap als 'Coin Lockers' a deixar les motxilles. Tot seguit, en busca del ferry que ens portaria cap a Miyajima, la famosa illa amb el Torii a l'aigua. A part de la pujada a la montanya per veure les vistes i la visita obligada del atractiu principal del lilla vam tornar a Hiroshima per anar al nostre seguent desti: Matsue


A Matsue poc hi ha per veure, la unica cosa que anavem a fer era veure el volca Daisen, que despres de pujarlo a mitjes (ja que no vam trobar el cami que portava al cim i a mes hi havia massa vent i boira) el dia ens va deixar un sabor agridols ja que el nostre objectiu era veure la posta de sol des del volca, pero tot no pot ser. Les vistes i el passeig va estar molt maco igualment! i a Matsue a dormir altre cop, al Hotel que estavem, valia 2100¥ i teniem habitacio doble, pica, tele i aire acondicionat. Dutxa compartida pero neta i privada.

Al dia seguent, es a dir avui, correns com boixos pq perdiem el tren que passa cada 30 o 40 minuts de bon mati. Despres de poderlo agafar per 10 segons, (!) hem seguit el nostre cami per arribar a Tottori, on hem pogut visitar les Dunes de sorra a la bora del mar interior de Japo! On hem pogut fer unes cuantes fotos i seguit el nostre cami fins a la ciutat desde la que us escribim: Kanazawa, famosa per el seu barri de Geishas, un dels 3 millors jardins del Japo i algun punt mes que ja decidirem dema al esmorzar. Si podem conectarnos a internet es perque, per primer cop, ens allotjem a un Hotel destil occidental, i no per gust, sino per que no hem trobat altra cosa i al 'ryokan' on anavem no hi havia lloc. Aixi que aqui estem, amb internet gratis, impresora, fax i telefon (pensem que el telefon no sera gratis...) bany privat amb tot tipues de comoditats (inclos water de 'chorrito' (pels que no sapiguen del que parlem, water que literalment et fot un raig daigua al cul... xDD ) nevereta, tele, aa i mil pijades com pijames, sabatilles i demes tonteries dutilitzar i llensar!


Una anotacio, si estem mes prims (que es veritat pq el Fito pesa entre 3 i 4 kg menys...) es pq ens fotem molts kilometres diaris a peu, bici o el que faci falta, pero no deixem de menjar!! arros per aqui, vols de soba per alla, pastetes a totes hores (estan bonissimes i tirades de preu) i quan no, hem pogut menjar millor que a casa! del menjar no podem queixarnos, us ho asegurem!!

Be, ara ve tanda de fotos!!