dijous, 16 d’octubre del 2008

Altre cop a Kyoto

Avui, dia 16 estem altre vegada a Kyoto i ens acabem de despertar de nou a lultim alberg que vam allotjarnos! Teoricament aixo no tocava i la nit del 15 haviem destar dormint per tercer dia consecutiu a casa de la Mayumi, pero malauradament, no ha sigut aixi ja que la Mayumi marxava a no sabem on, aixi que no podiem dormir a casa seva. Malgrat aquest imprevist, estem molt preparats i am decidir tornar a UNO HOUSE on ens havien tractat molt be. I sense cap problema vam poder fer un Check In ( significa poder agafar aquella nit).

Al mati seguent, ens hem aixecat a les 9 per poder anar a correus i enviar TOTS els comics del senyoret Fito, ja que pesaven massa per carregarlos amunt i avall.

Despres hem anat directes a lestacio central de Kyoto on hem pogut deixar les motxilles en unes taquilles que et deixen posar lequipatge durant tot un dia, ens ha anat perfecte per poder anar a visitar el barri de les Geishes on em tingut la sort de veuren dues i de les autentiques, i alguns temples mes des don hem pogut veure la posta de sol! Per cert, a lhora de dinar hem conegut a uns madrilenys molt simpatics!! tot i ser madrilenys! jajaja


I finalment, lo mes esperat del dia, anar a casa del seuent couch surfing, em Hideki.
Les indicacions perfectes i sense cap problema hem localitzat el bloc de pisos on viu. Per sort, en Hideki es una persona molt agradable i hospitalaria, ens ha ates amb molta educacio i amabilitat, i junts hem sopat tot parlant de coses que teniem dubtes ( es cert que a aqui treballen molt), explicantli coses dEspanya, i molts temes mes que han anat sorgint. Ara lhem deixat dutxar i anar a dormir, que dema saixeca a les 6 del mati! Dema durant el dia no parara per casa, inclos no podra sopar amb nosaltres pero ens ha deixat les claus per poder entrar a se casa quan ho necessitem, es un encant!

Nosaltres no ens aixecarem tan aviat dema i aprofitarem per dormir i penjar les fotus!

Una forta abrasada familia!!!