dijous, 16 d’octubre del 2008

Altre cop a Kyoto

Avui, dia 16 estem altre vegada a Kyoto i ens acabem de despertar de nou a lultim alberg que vam allotjarnos! Teoricament aixo no tocava i la nit del 15 haviem destar dormint per tercer dia consecutiu a casa de la Mayumi, pero malauradament, no ha sigut aixi ja que la Mayumi marxava a no sabem on, aixi que no podiem dormir a casa seva. Malgrat aquest imprevist, estem molt preparats i am decidir tornar a UNO HOUSE on ens havien tractat molt be. I sense cap problema vam poder fer un Check In ( significa poder agafar aquella nit).

Al mati seguent, ens hem aixecat a les 9 per poder anar a correus i enviar TOTS els comics del senyoret Fito, ja que pesaven massa per carregarlos amunt i avall.

Despres hem anat directes a lestacio central de Kyoto on hem pogut deixar les motxilles en unes taquilles que et deixen posar lequipatge durant tot un dia, ens ha anat perfecte per poder anar a visitar el barri de les Geishes on em tingut la sort de veuren dues i de les autentiques, i alguns temples mes des don hem pogut veure la posta de sol! Per cert, a lhora de dinar hem conegut a uns madrilenys molt simpatics!! tot i ser madrilenys! jajaja


I finalment, lo mes esperat del dia, anar a casa del seuent couch surfing, em Hideki.
Les indicacions perfectes i sense cap problema hem localitzat el bloc de pisos on viu. Per sort, en Hideki es una persona molt agradable i hospitalaria, ens ha ates amb molta educacio i amabilitat, i junts hem sopat tot parlant de coses que teniem dubtes ( es cert que a aqui treballen molt), explicantli coses dEspanya, i molts temes mes que han anat sorgint. Ara lhem deixat dutxar i anar a dormir, que dema saixeca a les 6 del mati! Dema durant el dia no parara per casa, inclos no podra sopar amb nosaltres pero ens ha deixat les claus per poder entrar a se casa quan ho necessitem, es un encant!

Nosaltres no ens aixecarem tan aviat dema i aprofitarem per dormir i penjar les fotus!

Una forta abrasada familia!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola cris!!! quina sort que tot us vagi sortint bé tot i els petits contratemps.
molts petonets!!!
P.D. ja he cobrat!!!!

Gloria ha dit...

Hola chicos!! ya veo que todo os va estupendamente, qué espabilados sois!! Estáis por ahí como Pedro por su casa, jejejje.
Todas las fotos son preciosas, ah! Por cierto… hablando de fotos, la verdad es que parecéis dos pajarillos de cómo os habéis quedado de delgados, no coméis? No dejéis de comer por favor. Y…. ahora es cuando el Fito dice… ¡¡ pesaadaa!! Jajjaja, a qué sí.
Un abrazo muy fuerte