divendres, 17 d’octubre del 2008

Canvis en el calendari

Hola familia!

Avui, ja que disposem d'internet i temps a casa del Hideki hem estat replantejant les dates que teniem una mica penjades i sense programar gaire.

Aixi que ara ja podreu saber amb exactitud on estarem els propers dies, per si no ens podem conectar tan sobint.

Avui dia de relax. Em visitat el Llac Biwa, tot i que no tenia res despecial, a part de veure unes cuantes zoomer, monkeys, motocompo i altres rareses Honda, jejejeje. Aixi que hem anat de compres al Super i hem vingut a sopar a caseta amb la calma uns fideus umen (a mi em sona a una mescla entre udon i ramen xD) i hem pogut despres planejar les dues setmanes vinents.

Degut a que ens conectem des dun Mac es una mica dificil el anar pujant les fotos sense haberles de passar al disc dur del nostre amic (ens sap greu) pero dema si tenim temps potser intentem pujarne mes.



Un regalet per els Mineros


I una prova de que les Geishas existeixen! De fet ahir vam veure dues! Al barri de Gion.

Una abrasada i fins la propera!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, sóc Luis, amic de la Rafi.

Una pregunta... les geishas no són en veritat nois?

Per cert... BUAH! Vagi currada de blog, felicitats.

Nuria ha dit...

OLAAA!!! ja soc aki de nou! Com va tot??? per aqui molins trankila com smepre.. trankilitat maxima! Ultimamen sta fen uns dies mig raros.. mol nubol pero per ser octubre encara vaig am tirants i m diras calurosa! no no, fot una calde impressionan!! Ei magrden mol les fotos feu-ne mes! un petoooo
NURI^^*

Anònim ha dit...

Hola, veteranos del japon,hoy estoy con Merche y dice que las fotos son muy guapas y que puede que sea mas iteresante esto que CUENCA, bueno como referencia se que vendreis un día despues de las elecciones en estados unidos, un beso mio y de Merche.

Anònim ha dit...

Hola desde Tiana recién cenados... vosotros cargando pilas para atacar mañana algo interesante.
Muy chulas las fotos!!! Pero aunque sea poco profesional, las marujas, como Teruel también existimos y nos gusta ver fotos de esas de posado del Hola, es decir de los dos juntitos en algún sitio significativo. Un besito fuerte, dosificad las fuerzas y disfrutad a tope XXX.
Eider, Eugenio y Esther.

Anònim ha dit...

Jajaja, aixo de que son nois nomes es en una pelicula que sapiguem nosaltres! La que hem fotografiat e certament una dona! I van molt rapid pel carre. Aquesta foto es una exclusiva!

frmas ha dit...

Sanyonara desde Montgat. Somos Francisco y Arantxa. No se os ocurrirá iros de Japón sin probar una cena de esas que utilizan de mesa a geisas, ¿verdad? Bueno que sigais disfrutando de este pedazo de viaje y que nosotros sigamos disfrutando leyendo el blog.
Besos.