dissabte, 1 de novembre del 2008

I mes fotuuuus!







Doncs ve, aquestes fotos son una mica la representacio daquests ultims dies!
La primera es del dia del cumple del Fito! Aquesta va ser la millor manera de celebraru, atipantlo de delicioses pastes...nyam!!!

La seguent es de la cerimonia que vam trobarnos a Asakusa, els nens anaven amb aquets vestits tan bunics i les mares amb una flor groga! Molt emotiu ^^

El plat que veieu a la fotografia que ens estan cuinant es el famos Yaki-Soba! nyam nyam!

La ultima es dahir pel mati, quan vam anar a visitar un edifici en el que podies pujar fins el 45e pis! Des dalli tenies vistes com les que veieu en la fotografia, quin vertic!


Be, aquestes fotografies son des de la camara de la Cris :P En Fito en te de millor ho se!!!

Un peto familia!

Avui foticoooos!!!








La primera foto fa referencia a la moda de Tokyo! Les noies es vesteixen com elles volen i no hi ha moda que valgui. Aquesta es una de les mil venedores dun dels centres comercials que vam visitar ahir. Mare meva, aqui no es tallen ni un pel! Lo que ems veiem son minifaldilles, botes fins als genolls i gorros de tota mena!

Per cert, aqui els noies tenen les pestanyes molt curtes i gairebe totes sen poses de postisses! xD Deu nidoo lo presumides que arriben a ser.

Despres, les seguents fotos son dahir per la nit, de nou a casa den Keiichiro! Ohhh... quina sort que ens pugui acollir aquests ultims dies! Hem dormit de meravelles avui!
Les fotos fan referencia al sopa que li vam fer com agraiment per lo que esta fent per nosaltres, i li vam voler fer algo del nostre pais, i com no, "Truita de patates"! jejeje i no hi podia faltar el "pa amb tomaquet" ;)

Lo mes gracios de tot van ser les torrades! En Kei te una torradora que fa torrades amb la cara del Winnie the poo! xD

A banda del menja japone,s en Kei ens va cuinar Yaki-Soba, amb mahonesa i algo darrosset! (mai falta!)

Doncs per avui es tot! Estem fent una mica el mandra per aqui casa del Kei...pobret!