diumenge, 12 d’octubre del 2008

Mes Kyoto






Kyoto:

La ciutat amaga racons preciosos que no sescapen dels nostres ulls! No fa falta pas cap guia, doncs al girar la cantonada et trobes qualsevol indret, flor, persona, automobil... que et crida latencio i guarda algo que fins ara mai havies apreciat! Aqui realment, lo important son els detalls que hi han per tot arreu i que fan tan especial aquesta ciutat.

Poder anar amb bicicleta facilita anar amunt i aball a una velocitat exquisita per el temps que tenim, i a la vegada no perdres re del paissatge.

Avui (dia 12) ha tocat fer na micona de guiris, i hem volgut visita la part nord de Kyoto on hi ha un temple molt important, que es troba envoltat daigua, el qual no hem visitat perque al ser Diumenge hi ha molta gent i no lhaguessim disfrutat, pero ho visitarem sens falta entre setmana! Lo que si que hem anat a veure, malgrat tmb estar ple de gent es un tenple que guarda un pati "zen" precios, pero un cop mes, repeteixu que lo millor daquests temples es on es troben, enmig de boscos frondosos amb una vegetacio espectacular. En aquest recinte hem pogut contemplar per primer cop a aqui al Japo la Flor de lOto! Maquisssimaaa! Nem vist de color rosa i groga ^^ Alguna foto penjarem perque nobserveu la bellesa!

Despres daquesta visita lo demes es pot resumir en anar per carrerons de Kyoto amb la bici improvitzant el cami! Fins arribar a lalberg sense saber com.

Ah, a destacar dahir(dia 11) la super excurssio que vam fer cap al Sud de Kyoto per poder veure el Cami de Torii, que es caracteritza per llargs passadissos creats per unes portes sintuistes posades una rere una altra! Es preciosa la sensacio que si te a dins! I els jocs de llums tmb son molt especials. Pero a banda daixo, lo que ens va sorprendre daquest indret, on a banda dels Toriis tambe hi han temples, botiguetes on venen suvenirs, menja tipic... Vam entrar en una casa oriental de 1700 anys dantiguitat on, gratuitament, vam poder viure en persona la famosa i importantissima "cerimonia del te" servits per dones de lestil Heisha, molt precios! I en el meu cas, vaig tenir sort perque em va tocar beurem el te amb un "vol" de 700 anys! Es a dir, el mes antic dels que hi han!!
Un cop vam acabar la cerimonai del te, vam poder entrar a una altra casa on vam poder veure tots els racons duna casa tipica japonesa, caminant sobre els tatamis, veient com la llum es filtrava a traves del paper darros de les finestres, les habitacions com sunien mitjansant lobertura de les portes correderes, i la gran sabiesa a lhora de fer les cases en una epoca tan remota! Ens va deixar alucinats i ens hi vam estar durant una bona estona.

Amb tot, vam agafar les bicis i vam arribar al centre de Kyoto cap alla les 4, on vam perdrens una bona estona pel centre comercial de la ciutat fent temps perque obrissin el nostre restaurant preferit del costat de lalberg on podernos atipar amb la soba tan bona que hi fan! I...dit i fet! Quin sopa\dinar mes bo ens vam fer! ^^

Ja a la nit, vam estar a lalberg amb la nostra companya Nerea i amb dos nois mes que hem tingut loportunitat de coneixer, un japones(Tomo) i un altre frances (Landry). tots quatre vam estar jugant fins la una parlant, fent jocs i sobretot rient moltissim! Avui pero, ens hem hagut de despedir dels dos noi i tambe de la Nerea! Aix... pero esperem que guardin un bon record de nosaltres!

Ah, dema dia 13: cap a Nara!! On esperem ser rebuts per la Mayumi ^^

Doncs aixo es tot!!!


( Esta vez he puesto fotos donde salgamos nosotros! Yo no es que tenga nada en contra, pero Fito quiere un blog profesional y no quiere que salguemos nosotros!! Pero se tendra que aguantar :P )

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa familia! PEr avui un bon rotllo per entretenirvos!

Gloria: aqui tienes foticos de tu hijo! Esta muy guapo. Por lo que se refiere a los dos, hemos ido teniendo mejor cara a medida que han pasado los dias! Estamos as descansados, el viaje en avion nos mato!

Papa: aqui tienes fotos nuestras! Estamos iguales! Cuenca no tiene nada que ver con japon, te lo digo yo! A ver si disfrutas mas las fotos hombre, que esto no lo puede ver todo el mundo :)

Tao: puuuf! que be! ja tan pagat...vaya tela.. ahir em vaig enrecorda de la crisis a Espanya, puuuf quan tornem! Aqui dinem super barat, laigua als restaurants es gratuita...etc etc.. nivell de vida molt millor que a espanya. Pel que fa a leducacio senduen un 10!! Re de grafitis pels carrers, els trens nets, sense guixades, sescolta el SILENCI, existeix el respecte, i la gent es molt agradable quan els demanes ajuda i quan no son molt discrets. Pel que fa a arquitectura, aprendries molt daqui! Aquest viatge no pot fer mal a ningu, tot el contrari. A veure si es veritat i aprofites el teu sou cm deu mana!! Japo per res es llensar els diners!

Marta i Nuri: puuuf aixo es massa!! Qina estrenada mestic fotent cm a viatjant!!! Sortir dEspanya per anar al Japo es la millor decisio que he pres mai! No enyoru Bcn per res! Es mes, em fa mal de cap pensar en Bcn... Aqui soc menys cascarrabies!!! :P

Mami: dema anem a Nara, a veure que tal!! Cuidat per Molins!! Aqui ens sabem cuidar molt be :P

Anònim ha dit...

Cris cada dia m'ampapo de tot el que enviesu, ja sigui de fotos com de comentaris, semble que jo tambe estic viatjan, a les fotos esteu mol macos mes que els primes dias que tenieu cara de cansats.
Ets especialista en trobar gen coneguda en els puestos mes insospitats, mira que petit es el mon.
aveura que tal estereu a casa la nayumi, encara os quedan molts dias per estar a Kioto no?, jo anire conectan el xat per al mati desde la feina, aveura si algun dia coincidim.Fin la proxima mols petons a tots dos.

Anònim ha dit...

Pareja, si, es muy bonito todo lo que enviais,pues cada dia nos metemos todos en internet haber que poneis, y de momento os estais portando muy bien, en vuestras fotos estais un poquillo blancos, pero bueno al igual que yo no sois muy fotogenicos.... seguir igual de bien, nosotros estamos muy contentos de que os vaya saliendo las cosas como habeis planeado, un besosss japosssss

Anònim ha dit...

ALÔOOOOOOOOOOOOOOO!!

uff, estik començant a pensar k sók una negada dels blogs!

uouo,de debò k les fotos són espectaculars, el k no se si es un bon fotògraf o una bona camara....jajajjaj.

sembla mentida k estiguweu allà, és molt peliculero!!

x cert...la foto fito+comics és molt freak!!!jaja.

molts petons parelleta!!!!


PAOLA

Anònim ha dit...

pareja, como ya casi estais a la mitad de vuestras vacaciones, uuffff, bueno espero que pronto esteis aqui para que conteis todo, aunque lo importante es que aprovecheis cada detalle de ese pais tan diferente,yo os prometo que en la próxima vida voy esta lo tengo complicado,nosotros en nuestras rutinas, yo hoy adivina donde en MADRID, con mi cosillas, que sigais tan bien, pero sin saltar los días sin decir nada un abrazo¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Hola pareja, Cris no he podido leer tu correo, pues llevo una semana guapa es jueves y he ido y venida a Madrid- Barna 3 veces aunque desde zaragoza lo hago en AVE, aqui en Madrid ya es invierno en barna todavia no, bueno y que ya mismo estais en la ultima semana, creo que tenias ya ganas de volver, No? pues yo creo que han sido unos días sufi para ver a los que todo el día hace fotos aqui, bueno que besos y que... os cuideis mucho