dissabte, 4 d’octubre del 2008

Avui Shibuya

Avui hem marxat de la casa del Keichiro i ara estem escribint des de lhostal, on hem de pagar 100yens x pofer parlar am vosaltres, aixi que nem per feina!

Els dies es fan cansats i no dormim lo suficient...pero lo millor es que els sabem aprofitar. Avui hem passat el dia visitant els voltants de l-alberg i despres hem agafat el tren, como no, per visitar Ueno i Shibuya. A Ueno hem visitat la famosa botiga de Zoomer que des de Bcn vam estar mirant, ens ha fascinat molt, a mes el carrer estava ple de botigues de motos!! El Fito l-ha disfrutat!


Despres hem estat a uns encants que no son re semblants als de Catalunya, es tracta de carrers plens,plens,plenissims de gent i de mil paredetes de coses ben diverses, gorros,roba,peix, te, menja rapid... Jo me comprat un gorro i el fito ha probat un tentempie molt estrany!! Hem fet moltes fotos i videos!

Despres el glamuros barri de Shibuya, amb els cartells mes grans i lluimosos que et puguis imaginar, i amb centenars de japos amunt i aball comprant a un ritme de vertigen. A alla hem vist els 5 famosos passos de cebra que creen una circulacio brutal de gent, que van a totes direccions en el moment en que es posa verd!! Nosaltres per fi ho hem pogut viure en la nostra pell

Lo mes segur es que dema no poguem escriure.. pero no us preocupeu que de noticies sempre en tindreu!

Dema toca Kamakura, una ciutat de costa!!! A veure que tal es!!!

Una abrasada a tots!

11 comentaris:

Gloria ha dit...

Hola, caminantes!! Qué alegría volver a saber de vosotros, ya estáis hechos unos verdaderos expertos, jeje cuanto me alegro!!
Las fotos son muy simpáticas y muy coloridas.

Un besazo muy grande para los dos.

Anònim ha dit...

Hola cariño, hola fito ... como os podeis imaginar estoy con google NURIA ya me indicado como puedo entrar. me alegro de que todo os vaya saliendo bien, pero claro seguimos preocupados por lo lejos que estais, de modo que seguir teniendo toda la precaución que podais. me alegra mucho ver vuestros comentarios, de modo que el lunes o mañana volvere a ver que contais, de ese mundo un poco raro. muchos besos de leila, nuria y mios!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

cris fito bon dia, ja veig que esteu en la vostre salsa, amunt i avall sense descans, jo que soc molt prudent us aconsellaria una mica de descans, que tingueu un bon dia i registreu amb la camara totes les imatges,per tindre un bon record, fin aviat, no dexei de escriure.molts petons.

Anònim ha dit...

Hola Cris!! jo que way asi que lo tais pasando mol bee eeee jejej, bueno seguir poniendo cosillas y sobre todo fotos!! bueno nena muchos besitos.MUA. Loren

Nuria ha dit...

EIIS!! OOh que be kuantes actualitzacions en pocs dies! axi magrda! Veig k us ho esteu passan de conya eh mafiosos!! olee, malegro moltissim!! Feu moltes fotooos , x cert m mola akella k eu fet a partir del mirall de lo dels cotxes, bonic eefcte! Per aqui tot mol be, ahir vam celebbrar cumple Sandra a un karaoke! jaja bonissim! Wenu no menrollo mes, k segur k heu de llegir moltissimes coses, nomes una pregunta: Els carrers son com els k surten al Doraemon? i les cases tb??

NURI^^* una abraxadota aventurers!

Anònim ha dit...

hola nois con esteu, avui no heu escrit res, ja ho veu dir air, aviu esteu a nikko oi, segons el calendari i dema aneu cap al pack de hanoke que es mol xulu, ting ganas de que m'expliqueu mes aventuras, aveura si es aviat, adeu i com sempre molts petons al dos.

Gloria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola pareja, como va todo aqui de domingo son 21h el barca gano ayer 6-1 al at. de madrid a los 20min ya ganaban 5-1 mi PALLE HA GANADO HOY 2-3 espero que os cuideis mucho ya ya contentos porque para nosostros falta un mes!!! un beso hasta mañana.

Gloria ha dit...

Hola Chiqui, Cris!! Qué tal va todo? Hoy no habéis escrito nada y os echo en falta.
Espero que todo siga tan bien como el primer día, y con el idioma que tal? Es fácil entenderse en ingles o está complicado? Y el Japonés como lo llevas? Se parece en algo a lo que aprendiste en el curso?
Poner alguna foto más que vayamos viendo un poquito el paisaje por donde andais.
Un abrazo muy, muy fuerte para los dos.

Anònim ha dit...

BONA NIT, ESTIC ESCRIBIN DESDE LA FEINA SON LAS DUES DE LA TARDA, VOSALTRES JA ESTEU A LA NIT, AHIR DIUMENGE NO VEU ESCRIURE !QUINA CARA¡, DONÇS SI QUE ESTEU ENFAINATS ANANT AMUM I A VALL. VINGA ESPERO QUE ESTEU BE I QUE ENVIEU NOTICIAS AVIAT. ¿QUE TAL TEMPS FA PER AQUI? I EL MENJAR ES BO? PETONS

Anònim ha dit...

mamiii!!
estic conectadaaa
ves al gmail i aprlem!