divendres, 10 d’octubre del 2008

Kyoto II

Avui hem menjat ramen al curry i soba.

Metafoto de la cris i larbre que no en sabem el nom pero que ens encanten les seves fulles (mes ara a la tardor). Impressionant barri de cases antigues on casi totes les cases eren de fusta i es conservaven forsa be.

Els nens, a totes edats, porten algun tipus duniforme, daquest tipus estil classic ja nem vist uns quants!

Ens anem trobant tot tipus danimals per tot arreu:
Si feu click a la fotu veureu com el peix esta agonitzant en els seus ultims moments de vida! jejeje :P

A un parc de kyoto un grupet davis fotografs estaven fent un reportatge de com els ocells vevien dnua font. La veritat es que nosaltres amb els nostres objectius, com podreu imaginar no hem pogut aconseguir fer fotos des de tant lluny!

Passejant amb les bicicletes que per primer dia hem llogat hem trobat aquest temple on al costat hi havia una escola. Els nens que veieu estaven assajant una especie de ball o ritual on els profes (que sembleven monitors) acompanyaven amb uns tambors i els nens amb una especie de tambors amb forma de pandereta anaven marcant el compas. Ara entenem per que son tant educats els japos, els disciplinen molt estrictament des de ben petits. aquest nanos tindrien de 4 a 7 anys i quan veieu el video alucinareu! de moment:

Detall dun dels edificis del canto del temple.


Una mica de color per al blog! aixo son floretes que hi havia al canto del temple. Com podeu veure no nomes cuiden els edificis religiosos sino que els seus voltants cobren molta importancia.


Aquest mateix mati em pogut veure passar una Geisha o aprenent de Gueisha just al canto nostre, llastima que al fer-ho rapid no hem pogut fer be la foto i ha quedat cremada! al menys la posem per que veieu que existeixen!! jejeje



Curiosa fasana dun edifici (tot el que hem trobat avui ha estat de pura casualitat, donant voltes amb les bicis)