dilluns, 6 d’octubre del 2008

Ah, dissabte Ueno!!!!

Quin despiste, no men recorava!! Uenoooo! (es el nom del lloc on vam anar!)

Qu@e dir de Ueno? Es tracta dun barri modernitzt, amb una gran autopista que el travessa, i carrers amb mil botigues, a destacar la famosa botiga de Zoomers! (la meva motu que esta soleta al garatge de molins!) i quina ilusio!! Tot eren peces per la meva motu, i n@hi havien unes quantes pel carrer amb mil complements! Hi tornarem ;)

Despres, vam anar a una especie de mercadillu, pero res semblant a Molins! Tot ple de botigues, amuntegades deixant un passadis al mig, i venent articles de tota mena!Te, carn, peix cru i fresc, roba, complements, menja, fruites... El Fito i jo ens vam firar, jo comporantme una gorra molt xula i el Feetz menjant un temtempie molt estrany! Va ser molt valent al probaruuu! Despres daqui poca cosa mes vam poder veure, pero crec que va ser suficient!! molta informacio en poc temps!

3 comentaris:

Nuria ha dit...

Hola de nou! No pareu kiets, culs inkiets! jajaj ben fet! axi magrda ben informats d tot! jeje Per aqui de moment pokes novetats, aket finde nirem a sanfeliu a ls fstes majors i re.. daki poket nire cp al poli k avui m toca curra ,aki s dill a les 17.00 d la tarda, alla ja esteu a la nit eh? axi k us dic: BONA NIT rodamons!
NURI^^*

Gloria ha dit...

Hola!!!! qué alegría!! me alegro muchísimo de lo contentos que estais y lo bien que os lo pasais. Dais tanta envidia que tendreis que volver algún día con nosotros para enseñarnos todo, que bien!!
Un beso

Eli ha dit...

Eiii japos! com esteu? bueno pel que he pogut llegir esteu de puta mare campanyà (jejeje). Cris, al final t'he fet cas i m'he inscrit a això del blog akest i de pas he llegit tots els comentari (k en porteu uns kuants eh!). I saps k? he pontuat la pàg i tot amb un psee me la bufa (jeje, és conya!) està mb!
Bueno, Fito cuida'm akesta neneta (encara q a vegades sigui una mica pesada, però sk sino et caurà el pèl). Que us ho acabeu de paxar mb i ho disfruteu al màxim. I us vull de tornada q x aki molins encara queda alguna q altra paret x pintar! ;).
Un petonàs xls dos i ànims!