dimarts, 2 de setembre del 2008

Preparant el viatge

Benvinguts amics, amigues i familiars al Blog dedicat al viatge al Japó que volem compartir amb vosaltres!

A ser posible anirem pujant les fotografies més destacades i les anècdotes que vagin surgint.

Per començar, abans de fer un viatge t'has d'haver preparat mínimament la ruta i els allotjaments que agafarás, però en el nostre cas és encara més difícil ja que no disposem de gaires diners, anem molts dies i tenim una barrera lingüística clara.

Encara que sembli mentida, ja tenim diferents contactes japonesos a través del couchsurfing que ens acolliran algunes de les nits i les que no poguem les aprofitarem per dormir a algún camping (escassos al Japó) als 'Youth Hostels' més barats o algún Ryokan per disrutar de la veritable essència del País.
Potser ara algunes coses us sonin a 'xinu' però més endevant anirem desvetllant els detalls de tot el que anem parlant.

La primera foto que ens agradaria penjar és la de l'aeroport de Narita a Tòquio, però com que l'hem començat abans d'hora... no pujem cap foto de moment! :P

Vinga, esperem que l'aneu visitant cada dia perque l'actualitzarem amb tota la il·lusió de compartir aquesta experiència única.

Sayonara!

4 comentaris:

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Gloria ha dit...

Chicos!! igual puede ser, pero mejor no creo. Fenomenal!!

Un besazo muyyyyyyyy grande y que tengais mucha suerte por esas tierras de Dios..

Os quiero!!

La mami Gloria

Anna i Laia ha dit...

Hola Fito!! ¿qué tal por Japón? Ya me dirás algo.

Besos!! También para Cris!! :)

Unknown ha dit...

HOLARRR ¡¡¡

Que suerte nosotros nos conformamos con Lisboa , bueno chicos disfrutar...Francisco dice que cómo os lo montáis para hacer esos viajes ... nosotros de estudiantes teníamos para ir a Torralba y gracias, je,je que tiempos. Bueno nos encantan las fotos, felicidades, no sabía que eras tan creativo y la verdad es que nosotros SIEMPRE nos aprovechamos de los diarios de la gente en sus viajes, es de gran ayuda. Muchos besos tu prima ARANTXA